A Hotel

Aktualitások

4 Szuper program Sopronban, ha gyermekkel indulsz nyaralni!

Időpont: 2015-03-30

Most, hogy közeleg a szünidő, egyfolytában azon gondolkozol, hogy milyen érdekes programot szervezz gyermekednek a családi nyaralás idejére? Mi most segítünk!

1. Örökmozgó lurkóknak - Lővér Kalandpark

Tematikus Természeti Élménypark a soproni Lővérek szívében. 130 izzasztó, de leküzdhető akadály hívogat 8-10 méter magasan, légy Te, aki maga alá gyűri az elemeket, majd suhanj át az erdő fái között a csúszópályán!

Míg a nagyoktól hangos a fák koronája, a kisebbeket 3 gyerkőc-pálya várja, az igazán kicsik (3-7 év) pedig az ovis pályán mutathatják meg ügyességüket.

Ezen kívül mászófal, mászófa, trambulin és ping-pong áll a szórakozni vágyók rendelkezésére.

Cím: 9400 Sopron, Károlymagaslati kilátó parkoló
GPS: É 47,663860 K16,560848

 

2. A száguldás szerelmeseinek- Gokart pálya

Szórakozás gyermekeknek és felnőtteknek a soproni gokart pályán! A kikapcsolódni vágyókat 9 db különböző teljesítményű, gyermek és 2 személyes gokartokkal várják a szervezők. Gyere és próbáld ki! Hatalmas élmény!

Cím: 9400 Sopron, Győri út 38.

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 14.00-20.00 Szombat – Vasárnap 10.00-20.00

 

3. Ínyenceknek - Csokoládékóstolás a Harrer csokoládéműhelyben

2009 júliusában megnyitotta kapuit Sopronban az ország első, csokoládékóstolóknak is teret adó csokoládéműhelye, ahol az érdeklődők egy rendkívüli csokoládékóstoló keretei között bepillantást nyerhetnek a csokoládékészítés varázslatos világába.

A Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda több évtizedes múltra tekint vissza; igazi családi vállalkozás, ahol a minőségi édességkészítés iránti elhivatottság már szinte a génekkel öröklődik. A cukrászat Ausztriában kezdte meg működését 1965-ben, de mára már Magyarországon is elérhetővé váltak a különleges receptúra alapján készült sütemények, illetve mesés csokoládéköltemények.

Cím: 9400 Sopron, Faller Jenő utca 4.

Nyitva tartás: H - Szo: 7.30–19.30 / V: 9.00–19.30

 

4. Kis felfedezőknek - Ligenum NymE Látogatóközpont

„Az év ökoturisztikai létesítménye 2013” címet elnyert háromszintes élményközpont az erdő csodálatos világát és a faanyagok különleges tulajdonságait mutatja be kreatív, interaktív módon.

Erdőről, fáról, szívvel...

A tudományos-turisztikai komplexum állandó és időszakos kiállításai, programjai minden korosztály számára kínálnak felfedeznivalót. Az impozáns épület külső megjelenése, igényes belső építészeti kialakítása Építőipari Nívódíjban részesült.

A Ligneum Látogatóközpont tudományt népszerűsítő állandó és időszakos kiállításai, ismeretközvetítő programjai minden korosztály számára kínálnak felfedeznivalót.

Cím: 9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 9.00-16.30

 

És még egy kis segítség......


Az Étterem

Az Étterem

Éttermünkről

Dőljön hátra árnyas teraszunkon, élvezze a szálloda előtt elterülő páratlan panorámát, a fantasztikus ízeket! Elkalauzoljuk a gasztronómia csodálatos világába. Kényeztesse el magát!

Tovább

A környék

A környék

Látnivalók - Ágfalva és Sopron

Varázslatos kis falu az Alpok lábánál, Soprontól mindössze 4 percnyire. A gyönyörű, tiszta levegőjű falunak az üdítő leheletét lomberdeiben, fenyveseiben, gesztenyéseiben mindvégig érezzük.

Tovább

Kapcsolat

Kapcsolat

Vadvirág Hotel & Restaurant

Ágfalva, Magyar utca, Magyarország, 9423
Telefon: 0036-99/505-780

Asztalfoglalás
Szobafoglalás

Vadvirág Hotel & Restaurant Soprontól mindössze 4 percnyire helyezkedik el. Hotelünk a legszínvonalasabb szolgáltatásokkal és programokkal várja kedves vendégeit. Amennyiben kérdése lenne telefonáljon vagy küldjön üzenetet akár E-mail -ben akár online itt az oldalunkon.Elérhetőségünk